Eumer Murske maa- ja kiviainekset

Maa- ja kiviainekset, hiekat, murskeet, sepeli, nurmikkomulta ja konetyöt kaikkeen maa- ja tierakentamiseen Eumermurskeelta! Meiltä saat nyt myös mursketta ja sepeliä montulta paikalle toimittetuna tai montulta lastattuna. Konetyöt hoituvat laajalla kalustollamme pienissä ja isommissa projekteissa. Tavoitteemme on aina pitää sovitut aikataulut ja kustannustaso.

Soita 044-543 7399 (Ville)
Eumer Oy
eumermurske(at)gmail.com

Valmiina teiden ja pihojen kunnostustöihin!

Meiltä saat mursketta ja sepeliä montulta, paikalle toimittetuna tai montulla lastattuna. Montulla on päivystys ja kauhakuormain valmiina lastaamaan noutoasiakkaille kuormat, sekä tietysti toimitamme kiviainekset haluttuun kohteeseen. Soita ja kysy! Puhelin 044-543 7399

Kone- ja kaivuutyöt

Toteutamme erilaiset kone- ja kaivuutyöt kaivin- ja pienkaivureilla. Käytössämme on tela-alustaisia koneita, pyöräkuormaajia ja kuorma-autoja. Lue lisää täältä.

Murskauspalvelut

Eumer Murske tarjoaa ammattimaista murskauspalvelua kallio- ja soramurskaukseen. Murskauskalustomme ovat liikuteltavia ja ne soveltuvat pienempiin ja isompiin projekteihin. Lue lisää täältä.

Konekaluston vuokraus

Tarvitseko konekalustoa vuokralle? Meillä on tarjota erilaisia koneita isompaan tai pienempään hankkeeseen. Kysy lisää soittamalla.

Kivi- ja maa-ainekset

Tuotamme erilaisia kiviaineksia maa- ja tierakentamiseen. Päätuote kallioperäinen kivimurske takaa laadukkaan ja halutun lopputuloksen. Valikoimaame kuuluvat murskeet, sorat, hiekat, nurmikkomullat ja täytemaat. Lue lisää täältä

 

Eumermurskeen mursketuotantoa ja konetyöpalvelua Satakunnassa

LuotettavaKumppaniyritys