Yritys

Eumer Oy – Eumer Murske

Eumer Oy:n päätoiminta on kivi- ja maa-ainesten tuotanto, myynti ja kuljetus. Eumer Oy:n maansiirto ja -tuotannon nimenä käytetään myös tunnettua ‘Eumer Murske’ -liikenimeä.

Eumer Murske

Lasse Ojamo aloitti Eumer Oy:n maansiirtotoiminnan 1994 Eumer Ky -yrityksenä. Vuosikymmenien kokemus yrittäjänä konepajateollisuuden parissa innoitti kehittämään yritystä, jossa nykyä työskentelee kokopäivätoimisesti yrityksen ammattitaitoiset avainhenkilöt ja sesonkien aikana useita lisähenkilöitä.

Yrityksen tavoite on toimittaa oikea tavara, oikeaan aikaan ja haluttuun kohteeseen. Tämä toimintaperiaate alleviivaa kilpailukykyisen ja joustavan asiakaspalvelun. Palvelu suunnitellaan yhdessä asiakkaiden toiveiden mukaisesti.
Eumer Oyn kiviainesten tuotantopaikat ovat Satakunnassa Merikarvialla, Siikaisissa ja Porissa ja ne toimivat samalla valmiiden kiviainesten varastointi- ja lastauspaikkoina.

Käyttämämme kivilaatu on kotimaista korkealuokkaista kalliota joka takaa lopputuotteen hyvän laadun. Isot kiviaineksen varastomme mahdollistavat valmiuden toimittaa lähes kaikkia lajikkeita. Lähellä asiakkaita olevat tuotanto- ja varastointipaikat pienentävät ympäristökuormitusta logistiikkaketjussa.

Soita ja kerro miten voimme auttaa sinua.